DÜNÝÄ

Türkmenistan milli futbol takımı Hırvatlara emanet

Türkmenistan Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan’da futbol ve futsalın geliştirilmesi için büyük önem verilmektedir. Türkmenistan Devlet Başkanı’nın ülkede sporun geliştirilmesi yönündeki çabaları kapsamında birçok spor dalında yabancı uzmanlar ile çalışmak yönünde çalışmalar yapılıyor.

Bu bağlamda, Türkmenistan futbol ve futsal milli takımlarının başına Hırvatistanlı çalıştırıcılar getirildi. Türkmenistan milli futbol takımı teknik direktörlüğüne 51 yaşındaki Hırvat uzman Ante Micha getirilecek. 45 yaşındaki Robert Grdoviç ise Türkmenistan milli futsal takımını çalıştıracak.

Bu konuda Türkmenistan futbol Federasyonu Genel Sekreteri Arslan Aynazarov Zagreb’de Hırvatistan Futbol Federasyonu Genel Müdürü Damir Vrbanovich ile yaptığı görüşmeden sonra kesinleşti.

Ýene-de okaň

Türkmenistandan «EKSPO — 2030» sergisine gyzyklanma

Türkmenistanyň wekiliýeti Çaga zähmetini aradan aýyrmak boýunça bütindünýä maslahatyna gatnaşdy

Rumyniýanyň döwlet sekretary bilen duşuşyk

Türkmen wekiliýetiniň Germaniýada geçiren duşuşyklary

Ata Watan Eserleri

Germaniýanyň Prezidenti Merkezi Aziýanyň ministrlerini kabul etdi

Türkmenistan “Germaniýa-Merkezi Aziýa” daşary işler ministrleriniň duşuşygyna gatnaşdy