GENERAL

George W. Bush’tan Türkmenistan’a mektup

Geçen sene Aralık ayında vefat eden Baba Bush olarak bilinen Eski ABD Başkanı George H.W.Bush'un oğlu 43. Başkan George W. Bush Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbanguli Berdimuhamedov’a mektup gönderdi.

Mektubunda Türkmen Lideri’ne gönderdiği taziye mesajı için teşekkür eden Bush, “Ben ve eşim Sizin gönderdiğiniz mektup için teşekkür ederiz. Bush ailesi olarak Sizin babam hakkında söyledikleriniz için minnettar” şeklinde ifadeler yer aldı.

George W. Bush ayrıca mesajında, “George Herbert Walker Bush harika bir adamdı, büyük bir baba ve Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük bir başkanıydı. Bize her günün her dakikasından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğimizi ve kendimize daha fazla nasıl hizmet edeceğimizi gösterdi. Başsağlığı için teşekkür ederiz.” diye ifadeler kullandı.

Ýene-de okaň

Meeting of the Minister of Foreign Affairs of Turkmenistan with the Minister of State of Qatar

Türkiye’s Karahantepe revealed the Neolithic Age’s Greatest Discovery: ‘The First Three-Dimensional Narrative’

Derya Soysal : turkmen language a cultural treasure and strategic bridge between civilizations

Books are the key to Success: Balkanabat Hosts Book Lovers’ Competition

Vestiabad: Makul Dictionary in Turkmen Media

UssatNews: Makul Dictionary in Turkmen Media