WORLD

“Atavatan Türkmenistan” uluslararası Dergisinin Yeni Projesi hayata geçiyor

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri Türkmen ve yabancı basında her sayısı haber olan “Atavatan Türkmenistan” uluslararası dergisinin yeni sayısı Türkmenistan’ın Bağımsızlığının 25. Yılına özel olarak yayınlanacaktır. Yeni sayımızın çalışmaları son aşamada devam etmektedir.

Yeni sayımızın yayınlanması ile şu ana kadar toplam 100.000 adet dergiyi Türkmenistan’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde dağıtmış olacağız.  Şu ana kadar, Türkmenistan’ın Devlet Başkanının Türkiye, Kore, Avusturya, Almanya ziyaretleri vesilesiyle özel sayıları yayınlayan dergi ekibi, Haziran 2015 da  BM Genel Sekreterinin Türkmenistan ziyareti vesilesiyle de bir sayı yayınladı. BM özel sayımızın BM resmi twitter hesabından dünyaya duyurulurmuştur.

Dergi ekibimiz son olarak , www.atavatan-turkmenistan.com sitesini modern haber ajansına uygun olarak yeniden yapılandırdı. Yeni Projemiz, Türkmenistan’ın Bağımsızlığının 25. Yılına bağış edilmiştir. Günlük haber ve analizlerin yayınlanacağı yeni sitemizde, derginin arşivini PDF ve e-dergi formatında okumana da imkân yaratıldı. Atavatan Türkmenistan uluslararası dergisi, Türkmen, Türk ve yabancı şirketlerin desteği ile yayınlanmakta olup, ücretsiz olarak dünya kamuoyuna servis edilmektedir. Bu vesileyle, Atavatan Türkmenistan’daki gelişmeleri dünyaya duyurmaya yardımcı olan, şirketlere ve onların değerli yöneticilerine teşekkürü borç biliriz. 

Ýene-de okaň

Central Eurasia @ Silicon Valley 2024 Event Held in San Francisco

«Magtymguly Fragi» corner opened at the Allama Iqbal Open University of the Islamic Republic of Pakistan

Explore Türkiye’s Best Autumn Routes From West to East

Ata Watan Eserleri

At the University of California, the Turkmen song “I Have Come to You” was performed.

Take a journey to Mardin’s amazing cuisine and rich history

The Astrakhan State University named after V.N. Tatishchev hosted a round table dedicated to the Independence Day of Turkmenistan and the 300th anniversary of the birth of Makhtumkuli Fragi

Ata Watan Eserleri