GENERAL

Yeni Yıl coşkusu artıyor : Konserler ve Sirk Gösterisi

Türkmenistan Yeni 2017 yılına büyük coşkuyla hazırlanıyor. Yeni yıl coşkusuna yurt dışından gelen sanatçıların konserleri ve gösterileri heyecan katıyor. Bugün Başkent Aşkabat’ta Rusya’nın ünlü şarkıcısı Yolka ismiyle bilinen Elizaveta Valdemarovna İvansivin konseri gerçekleşti. Konseri çok sayıda Türkmenistanlılar beğeniyle izledi.

 

Ünlü Rus sanatçısı, Türkmen toprağında kendisinin misafirperverlik ile karşılandığını belirterek, güzel bir konser vermek için oluşturulan imkanı için teşekkürü ifade etti.

 

Öte yandan Başkent Aşkabat’ın Sirk Merkezinde yerli ve yabancı sanatçıların sirk gösterisi bugünde devam etti ve izleyenleri adeta büyüledi.

 

Kaynak: Atavatan Türkmenistan Haber Ajansı (ATHA)

Ýene-de okaň

A delegation of Turkmenistan took part in the 109th meeting of the CIS Economic Council

Strengthening Turkmen–Georgian Cooperation in the Field of Healthcare

Meeting between the Ambassador of Turkmenistan and the Deputy Minister of Foreign Affairs of Georgia

Turkmenistan is represented at the Kazan forum « Energoprom-2026»

Turkmenistan participated in the Second meeting of the heads of government/ vice president of the member states of the Organization of Turkic States

On the Meeting between the Minister of Education of Turkmenistan and the President of the Lyon School of Management