GENERAL

Türkmen firmalar iş merkezleri kuracak

Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği’ne üye firmalar, vilayet merkezlerinde dev iş merkezlerini kuracak. İş merkezlerinde Sanayicler ve Girişimciler Birliği’nin ve Rısgal bankasının şubesi, eğlence ve kültürel amaçlı binalar yer alacak. Ayrıca, Sanayiciler ve Girişimciler Parti vilayet şubeleri ve eğitim merkezi de bulunacak.

Ülkenin doğusundaki Lebap vilayetinin merkezi Türkmenabat’ta Baş Bina firması, Mari vilayetinin merkezi Mari’de Eziz Dag, Daşoğuz vilayetinin merkezi Daşoğuz’da Tumar tarafından iş merkezleri inşa edilecek. Daşoğuz kentindeki iş merkezi kapladığı alan bakımından en büyüğü olarak, sinema salonu ve oteli de olacak. İş merkezleri 2017 yılının baharında tamamlamak hedefleniyor.

Kaynak : Atavatan Türkmenistan Haber Ajansı (ATHA)

Ýene-de okaň

A delegation of Turkmenistan took part in the 109th meeting of the CIS Economic Council

Strengthening Turkmen–Georgian Cooperation in the Field of Healthcare

Meeting between the Ambassador of Turkmenistan and the Deputy Minister of Foreign Affairs of Georgia

Turkmenistan is represented at the Kazan forum « Energoprom-2026»

Turkmenistan participated in the Second meeting of the heads of government/ vice president of the member states of the Organization of Turkic States

On the Meeting between the Minister of Education of Turkmenistan and the President of the Lyon School of Management