GENERAL

Futbol Milli takımı, Asya Kupası’na Türkiye’de hazırlanıyor

Türkmenistan milli futbol takımı, 5 Ocak-1 Şubat  2019 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenecek Asya Kupası’na hazırlanıyor. Türkmenistan milli takımı teknik direktörü Yazkuli Hocageldiyev öncülüğünde takım, Antalya’da kamp yapıyor.

2019 Asya Kupası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Türkmen milliler, ilk hazırlık maçını oynadı. Türkmenistan milli takımı, Alanyaspor ile karşılaştı ve 4:0 galip geldi. Türkmen takımından golleri Merdan Kurbanov, Serdar Gelidyev, Suleyman Muhadov ve Didar Durdıyev attı.

Türkmen takımının ilk hazırlık kampı 12 Aralık’ta sona erecek. Daha sonra 18-30 Aralık tarihlerinde 2.hazırlık kampına girecek olan Türkmenistan milliler, ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidecek.

Türkmenistan’ın Asya kıtasının dev turnuvasında F grubunda Özbekistan, Oman ve Japonya ile karşılaşacak.

Türkmenistan’ın Asya Kupası’ndaki grup maçlarının fikstürü:

09.01 2019      Japonya  – Türkmenistan

13.01 2019   Türkmenistan – Özbekistan

17.01 2019    Oman  –  Türkmenistan

 

Ýene-de okaň

TEIF 2025: Unveiling Investment Opportunities in Turkmenistan’s Energy and Industrial Sector

Turkmenistan and Uzbekistan discussed the prospects of increasing the capacity of the Farap-Alat checkpoints

Romanian Association for Smart Cities is interested in cooperation with Turkmenistan

Discover Türkiye’s Eastern Anatolian gems

Turkmenistan and Kazakhstan enjoy a strategic partnership in transport and connectivity

Turkmenistan Boosts Agricultural Exports