WORLD

IMF, EBRD ve Dünya Bankası temsilcileri atandı

Ekonomi yönetiminin belli olmasından sonra Türkmenistan’ın uluslararası finans kuruluşlarındaki temsilcileri de belli olmaya başladı. Bugün Türkmenistan Devlet Başkanının imzaladığı Karar ile, Türkmenistan’ın uluslararası finans kuruluşlarının yöneticileri atandı.

  • Türkmenistan Maliye Bakanı Muhammetguli Muhamedov, Türkmenistan Hükümetinin AB Uluslararası Teknik Yardım Milli Koordinatörü ve Dünya Bankasına Türkmenistan temsilcisi görevine atanmıştır.
  • Türkmenistan Maliye Bakan yardımcısı Rövşen Nuryagdiyev, IMF Türkmenistan yönetici yardımcısı görevine atanmıştır.
  • Türkmenistan Merkezi Bankası Başkanı Merdan Annadurdiyev, IMF Türkmenistan yöneticisine ve Asya Kalkınma Bankası Türkmenistan yöneticisi görevine atanmıştır.

Kaynak : Atavatan Türkmenistan Haber Ajansı (ATHA)

Related posts

Bütindünýä bankynyň wekiliýeti bilen duşuşyk geçirildi

vepa

University of California Shares Interview with Turkmen Lawyer with the Public

Consultations on consular issues were held between Turkmenistan and the Republic of Armenia

Ata Watan Eserleri